Vreți să știți de ce vă distrați anual cu perlele de la bac?

Hai să vă povestesc despre ce-mi spune în particular un profesor din Brăila, județul ăla care scoate de ceva ani buni rezultate excelente la bac!

POLITICA DE ÎNVĂȚĂMÂNT ARE CA SCOP DETECTAREA GENIILOR CE TREBUIE EXPORTATE și în rest, menținerea producției constante de "culegători de căpșuni" și de muncitori necalificați!

Cum asta? Simplu: prin introducerea criteriilor de performanță în sistemul de învățământ ce urmăresc aproape exclusiv producția de "olimpici"! Și ce fac atunci profesorii pentru a putea scoate salarii bune? Depistează elevii cu potențial și îi "antrenează" doar pe ăia, cum îngrașă țăranul porcul pentru Crăciun! Restul, capul de pereți, nu știu nimic, vedeți rezultatele de la bac! Pentru că o colonie se ține în frâu prin smântânirea celor capabili și luați unde trebuie și furnizarea de emisiuni "Noră pentru fiul meu" și Capatos pentru restul bizonilor ce trebuie să consume și să muncească și să nu meargă la referendum când face Merkel semn din degetul mic de la stânga! Gâtănștain nu are nevoie de popor care gândește ci din ăla care pune botu' la "Dansul pinguinului"!!!

Repet: o spune un PROFESOR dintr-un județ cu rezultate de vârf, de la unul dintre cel mai bune licee din țară care, ȘI pe vremea lu' Ceașcă, avea sistematic clase întregi care intrau la facultate în proporție de 100%, da? Să n-avem vorbe că-i vreun frustrat din vreun cătun, da?

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare