"INTELECTUALII români avertizează să nu dăm votul unui impostor"

Constat iarăși, cu îngrijorare, creșterea numărului de mesaje radicale și a discursurilor belicoase transmise prin mass-media, internet și "scrisori deschise". 
Citesc undeva un titlu: "INTELECTUALII români avertizează să nu dăm votul unui impostor". 
N-am stat să citesc cine e impostorul și care sunt intelectualii, da' metoda asta, să declami că TOȚI intelectualii români sunt doar de partea aia a baricadei mi se pare de mare porc. 
Oricum, sper că vă dați seama că cine ajunge la Cotroceni are deja cheița întoarsă de alții, de ăia din partid, servicii și alianțe globale, el va merge 5 ani pe pilot automat, NU VA FACE NIMIC fundamental deosebit pentru români pentru că NU POATE! 

  • Legile le face parlamentul, el doar face un pic de balet în jurul lor și le trimită "dăcât" o dată înapoi la mișto, că parlamentul poate să i le trimită la fel la promulgare. 
  • Nu poate da pensii, că de partea cu strânsul și tocatul banilor de ocupă Guvernul. 
  • De ce trebuie să facă CCR-ul și DNA se ocupă Gâtănștain. 
  • De distrugerea economiei naționale se ocupă tot DNA încercând să găsească vinovații dar nefăcând nimic altceva decât să timoreze toate instituțiile bugetare, adică amputând piciorul inflamat al calului exact în mijlocul cursei cu obstacole. 
  • De ce trebuie să pupe mireanu' la cozi la moaște se ocupă BOR-ul. 
Președintele nu-ți poate face viața mai bună, însă ți-o poate strica, dacă face precum Băsescu, să borască pe gură venin, minciuni și aluzii "las'că știu eu de la servicii". Președintele poate fi un porc, presând partidul care l-a propulsat acolo să-i pună rudele pe listele de europarlamentari și să-i dea un vot din cinci. 
Nu zice nimeni să nu faceți campanie, eu susțin că trebuie mers în număr mare la vot, să avem reprezentativitate și conștiința împăcată. Dar să torni venin în sufletele românilor să-i aduci la starea în care 6 luni de-acum încolo să-și dea unul altuia în cap, să tensionezi atât națiunea încât să apară mesaje că nu-știu-cine își taie puța dacă iese ăla, altul că emigrează dacă iese ălălaltu', este contra interesului național. 
Și asta cu atât mai mult cu cât în spatele fiecăruia dintre candidați, sunt găști de oameni care NU O SINGURĂ DATĂ și-au încolăcit cozile în afaceri, politică și jmenuri penale, și asta nu în vreun trecut îndepărtat. 
Mergeți fraților la vot, faceți campanie, nu zic nu, dar nu rupeți țara asta în două, scoțând măselele ăluia de lângă tine, împărțindu-i în nordiști și sudiști, în comuniști și capitaliști, că asta este EXACT ce vor alții să se întâmple, să ne poată coloniza mai bine!

Comentarii

Postări populare