Rezolvarea problemei Roșia-Montana

PROPUNERE PENTRU SALVAREA OAMENILOR DE LA ROȘIA MONTANA, PĂSTRAREA LOCURILOR DE MUNCĂ, A TRADIȚIILOR ȘI OBICEIURILOR!!! (dacă asta era problema)
Ordonanță de Urgență: "Minerii având domiciliul în Roșia-Montana și 30 km împrejur, care doresc locuri de muncă și păstrarea obiceiurilor și tradițiilor strămoșești, să se organizeze într-o societate comercială și să exploateze FĂRĂ CIANURI, cu metode tradiționale, tot zăcământul de aur din subsol! Tot aurul extras să rămână lor și societății comerciale din care fac parte, pentru dezvoltarea durabilă și ecologică a locului, după plata legală a impozitelor către stat!". 
Asta pentru că BNR, ne-a zis Isărescu, nu e interesat și nici nu mai poate tezauriza aurul!
Așa sunt și ei mulțumiți (minerii), dacă ei zic că acolo e aur! Da' să fie clar, extras DOAR CU METODE TRADIȚIONALE, cu ciocănelul și dăltița! Și sunt și toate ONG-urile ecologiste de acord, lumea DIN ROMÂNIA mulțumită, de amândoi evreii ăia de afară, Fuckenstein și Sorostein mă doare fix în cur!
Și domnu' Ponta ... vezi cum faci altfel rost de bani la buget, că situația economică e străvezie, orice scumpire îți scurtează lațu' ...

Comentarii

Postări populare