Grevă la Metrorex?

Să înțeleg că o casieră de la METROREX are salariul mai mare decât un asistent universitar? Și mai fac și grevă că nu sunt mulțumiți? Hai marș mă de-aici! Asta-i șantaj ordinar! Nu vreți să lucrați pe salariul ăsta? Dați-vă demisia și ia să vedem, or veni în loc alți oameni cu aceeași calificare să lucreze acolo pe același salarii? Dacă da, înseamnă că ocupați locurile alea de muncă precum țiganii care intră în blocurile neterminate, declară că-i apartamentul lor și nu mai vor să iasă de-acolo, cică-s cazuri sociale!

Cei de la metrou au prins ideea că sunt într-o poziție în care, dacă fac grevă, bulesc rău mersul societății (nu mai ajunge lumea la serviciu, sunt mari nemulțumiri). Ăsta este șantajul! 
Dacă asistenții universitari fac grevă, dă-i în mă'sa ... cetățeanul mediu bucureștean nu mai are de ce să sufere că oricum nu mai e la facultate și dacă era, îi convenea că trăgea și el un chiul acoperit!
Pe bucureșteanul mediu îl doare fix în cur că profesorii sunt tratați mai rău decât casierele pentru motiv că efectul nu îl va simți imediat! Bucureșteanul mediu reacționează ca și câinele fără rațiune, doar la stimuli barbari și imediați: nu mai poate ajunge la serviciu -> E GRAV! Dacă viitorul de peste 20 de ani al națiunii e periclitat din cauză că pleacă persoanele cu înaltă calificare îți va răspunde "Care-i problema mea?"

În plus, în scandalul ăsta, sindicatul METROREX e și mare șmenar, face afaceri, după cum zice și Victor Ponta aici.

Comentarii

Postări populare