După scandalul salariilor de la ASF, altul proaspăt, cu numirea noii conduceri!

Mare atenție, uite de ce sunt unii în stare!


După arestarea lui Rușanu, se preconizează schimbarea conducerii A.S.F. (Autoritatea de Supraveghere Financiară)
E acolo nevoie de 8 oameni! Din surse SIGURE, unii vor să instituie niște reguli privind persoanele ce urmează a fi numite: diplomă și doctorate în științe economice, specializări externe, articole pe bune apărute în publicații de specialitate, vechime în domeniul instituțiilor financiare, ORICE care să dovedească o pregătire profesională incontestabilă! 

Se preconizează ca în această primă instanță se vor strânge vreo 120 de CV-uri! 
Primul șoc: intenția este ca să se elimine dintre ei oricare au fost cândva la guvernare, foștii parlamentari, foștii cercetați sau condamnați și chiar cei care sunt în cercetare acum dar nu s-au terminat procesele (pentru a nu ajunge în situația când ministrul Relu Fenechiu a trebuit schimbat când a fost condamnat sau a fotbalistul Gică Popescu, condamnat și încarcerat doar cu o zi înainte de alegerile la FRF. Sunt vorbe care spun că vor fi eliminați și cei despre care presa a zis că s-au distrat tare mult și bine la nunți de interlop, cum ar fi marele luptător al dreptății, Toni Greblă, care a ajuns în Curtea Constituțională.

Cică la final ar rămâne vreo 80 de CV-uri BETON despre care se presupune că APROAPE ORICARE ar ieși de acolo, are atât capacitatea profesională CÂT ȘI INDEPENDENȚA ȘI NEATÂRNAREA față de grupuri de interese, necesară pentru a conduce independent ASF-ul!


AICI INTERVINE MAREA SURPRIZĂ !!!


Unii pretind că dacă se extrag ALEATOR dintre cei 80 numai 8 oameni pentru conducerea ASF, șansa ca între ei să se afle CONCOMITENT nașul lui Chițoiu ȘI nevasta lui Chițoiu ȘI fata vicepremierului Gabriel Oprea ȘI fiul fostului Ministrul al Muncii Mariana Câmpeanu ȘI soția liderului deputaților PNL George Scutaru ... este mai mică decât șansa ca azi la ora 14:45 să pice un satelit la tine în grădină din care să iasă nevătămată Angelina Jolie, în timpul filmărilor la GRAVITY-2.

Din fericire pentru clasa politică actuală, acest scenariu șocant NU este pus la cale de vreunul din partidele politice! 
El a scăpat în mediul virtual de pe un sit web la care am reușit să avem acces și anume: 

Comentarii

Postări populare