Cum i-a stricat Georgescu planurile Ebei

Știți cine i-a stricat sărmanei EBA visurile de europarlamentar? 
Georgescu măăă, de la ANI, ăla care respira greu! :-) 

Cum? Păi simplu, atacându-l isteric pe Diaconu, a adus în vizorul opiniei publice demonstrația cât de greu se strâng cele 100.000 de semnături pentru candidatură! 
Dacă vă aduceți aminte, acum o săptămână a ieșit scandalul primarilor de la PDL care adunau semnături pentru NU-SE-ȘTIE-CINE-CĂ-FOILE-NU-AVEAU-ANTET! Adică primarii PDL le ziceau fraierilor din sat că e pentru PDL, pe urmă mergeau la Boc și le decartau și ele urmau să fie folosite și pentru PMP ȘI PENTRU EBA!! 
Fata' lu' tata, bambooistă cu e e ea, s-a apucat ca proasta să se laude acum o săptămână că le are deja! Cum fă, de unde plm le ai tu, de la mitingu' pentru combustibili? De unde mă'ta le-ai strâns că nu te-a văzut nimeni pe stradă ca pe Diaconu! 
Ăia de la Adevăru', i-au stricat relația lui Boc cu Blaga, au devoalat cum se face recolta de semnături! Udrea, acum o săptămână când o ruga fierbinte pe EBA să vină să candideze la PMP știa că de fapt basculantele de cutii cu semnături pe care le-a promis Boc că vin pentru PMP și pentru EBA , nu mai sunt decât vreo doo sacoșe, moment în care, dacă bambooista ținea morțiș să candideze, nu mai avea PMP-ul semnături, că pentru partid trebuie 200.000! 
Ca urmare, tăticu' a avut o alegere grea de făcut, între EBA și Udrea și pentru că omu' nu-i pedofil, a ales să meargă cu Udrea, că pana mea ... la Blaga sigur nu se mai poate întoarce! În plus, scandalul cu Georgescu-ANI-Diaconu promitea să se extindă un pic și la modul în care EBA a strâns semnăturile, caz care putea să pută rău de tot! 
No ... cam asta-i concluzia la care a ajuns un coleg de-al meu, punând cap la cap toate evenimentele din ultima vreme! Iar ieșirea țâfnoasă a bambooistei de astăzi este "espresia" supărării pe tăticu' care n-a fost foarte atent! 
Stai fatăăă liniștită, tac'tu a vrut, doar că slugile l-au părăsit, după cum era și de așteptat! :-D 
Dacă Blaga are sânge-n țevi, ar putea cere analiza semnăturilor de la PMP, garantat sunt zeci de mii de oameni pe acolo care vor zice că au semnat pentru PDL, alții pentru EBA, alții pentru butelie, loc de veci ... ce le-au promis acolo primarii lui Boc! :-D

Comentarii

Postări populare