Fruit of the Poisonous Tree

Știți care-i partea cea mai scârboasă din capitalismul ăsta românesc de cumetrie? E aia că după 20-30 de ani de mânăreli, firmele securiștilor și politicienilor jmenari o să ajungă să capete și experiență în ce fac, se mai schimbă și managementul, intră (cu greu și mare părere de rău) și în legalitate și-o să înceapă să câștige PE BUNE și toate licitațiile și contractele, LEGAL, că n-o să le mai poți face nimic, n-o să le mai poți disloca din economie!
FRUIT OF THE POISONOUS TREE 🍎☠️🌳 Thoughts On A Phrase ...

La ținerea de minte slabă a românilor, cred că în vreo 10 ani și firma lui Sebi Guiță o să ajungă curată și uscată, că deja văd că și în articole o zugrăvesc ca fiind "firma care a făcut parte până în septembrie 2011 din grupul Asesoft al lui Ghiță". Peste 5 ani trage și-o schimbare de nume și s-a rezolvat, totul e ca scos de la Nufărul! 
Nu putem aplica totuși aici doctrina mai noilor noștri arendași, aia cu "Fruit of the Poisonous Tree"?
"A doctrine that extends the exclusionary rule to make evidence inadmissible in court if it was derived from evidence that was illegally obtained. As the metaphor suggests, if the evidential "tree" is tainted, so is its "fruit." The doctrine was established in 1920 by the decision in Silverthorne Lumber Co. v. United States, and the phrase "fruit of the poisonous tree" was coined by Justice Frankfurter in his 1939 opinion in Nardone v. United States."

https://www.law.cornell.edu/wex/fruit_of_the_poisonous_tree

Comentarii

Postări populare