5 chestii agasante din social-media de azi


1.Meme-urile
Că sunt cu poze care încep cu "Keep calm and ..." sau doar mici ilustrări de situaţie care se termină cu "... asta înseamnă să fii mafiot!" meme-urile vin şi pleacă, sunt importate sau generate local trăgându-şi inspiraţia din zicerile vreunui dobitoc inutil mediatizat sau din reclame, că doar avem şi noi marmotele noastre care "învelesc ciocolata în staniol"! Popularitatea lor testează şi viteza de răspândire a miştoului în internet şi gradul de conectivitate al receptorilor, precum şi eficienţa nodurilor de injectare a informaţiilor false, chestie foarte utilă anumitor servicii sau ONG-uri! Evident, finanţate de Soros! 😉

2.Titlurile "capcană"
Cristi și Adelina Chivu după 10 ani de căsnicie: ”GATA, S-A TERMINAT" 😱 . Dai click ca prostul să vezi cu cine-a prins-o Chivu în pat pe Adelina şi afli că de fapt: "Cristi Chivu este decis să rupă orice legătură cu România, fiind gata să-și vîndă toate proprietățile de aici și să se stabilească definitiv în Italia sau în SUA. " La fel de bine putea fi titlul "N-o să-ţi vină să crezi ce va face Cristi Chivu după 30 de ani de purtat pantofi".

3."Ei bine ...."
Ei bine, pe lângă "Geniaaal" sau "Aşa cevaa ..." care ţin în continuare capul de afiş, "Ei bine" a mai pierdut din teren în ultimii 2-3 ani da' încă se ţine bine., chia ei foarte bine! E salvarea amărâtelor de reporteriţe din teren care intră în panică atunci când se apropie sfârşitul propoziţiei pe care o recită galopând şi nu ştiu cu ce s-o înceapă pe următoarea. De-aia să nu vă miraţi când o să încheie vreuna cu "Ei bine, pacientul a decedat, acum dăm legătura din nou în studio!"

4.Semnul inimioarei
Mi s-a acrit  de semnul inimioarei făcute cu deştele de toată lumea, unde vrei şi unde nu vrei, de la fotbalişti, sportivi până la dive, politicieni sau miliţieni! E la fel de util, înduioşător şi mai ales sincer ca un "We love you Budapest" răcnit de vreo trupă pe scena unui concert în Parcul Tei!

5.Articolele cu titluri cu numere, gen "7 chestii pe care nu trebuie să le faci la prima întâlnire"
Pe ăsta nu trebuie să vi-l mai explic, nu?  😃

Comentarii

Postări populare